torsdag 28 april 2011

Plastband, plastband, plastband...

Målet för onsdagen och torsdagen var att med hjälp av glada volontärer binda samman färgglada plastband i upp till 300 hästsvansar med 15 band i vardera... en hel del metrar som skulle klippas och knytas ihop med andra ord. :)

08.30 repsalen på Folkteatern, lugnet före stormen :) I väntan på volontärerna har jag ställt i ordning och tjuvstartat lite :)

Annika, Astrid, Birgitta, Marianne & Uffe var dem goa volontärer som ställde upp på onsdagen och spenderade hela dagen från kl 09.00 till 17.00 med att klippa och knyta plastbanden.


Det var en väldigt mysig dag med nytta förenat med nöje, pyssel, trevligt småprat och några sköna fikastunder förstås... man måste ju fylla på energin emellan åt :)... och vi blev nästan klara...

Pyssel Anna får pyssla på arbetstid, mår jag bra eller mår jag bra eller :D

...kvar idag torsdag var till mig och volontär Annika att knyta dem redan uppklippta banden. Vi började runt nio även idag och strax före klockan tre hade vi förbrukat nästan alla band och färger...

Volontär Annika räknar och håller koll på att vi får 15 st band i vardera :)

...förhoppningen från planeringsstadiet var att få ihop till ca 300 st färdiga svansar... resultatet blev dryga 290 stycken... ett mer än lyckat resultat skulle jag vilja säga :)

Repsalen återgick till sitt ursprungliga skick lagom till dagens produktionsmötet kl 16 och banden är hämtade av Jordi och Håkan som nu får äran att ta över för nästa fas i plastbandsäventyret; krokpåsättning och upphängning :)

I morgon är det dags att lägga i nästa växel i arbetet inför Teater Biennalen 2011. Vi i utsmyckningsgruppen intar Atsahuset vid Gasklockorna kl. 09.00 och börjar verkställa planerna på festivalens informationscentrum med bygg och målning i både Atsahuset och Folkteaterns verkstäder. Medans ensemble och produktionsteamet för den rosade föreställningen "Kom ta min hand" intar lilla Gasklockan för tekniskt rep.

Nu börjar det dra ihop sig på allvar :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar