onsdag 11 maj 2011

"Det är något speciellt med den här dagen..."

Nu är det dags... Nu är dagen kommen...

Efter veckor av 14 timmars arbetspass var deadline för inflyttning i Atsahusets Biennalbyrå nådd kl 17.00 tisdag.

Målning, sågning och allehanda fix har gjorts in i det sista och det var tisdag eftermiddag många trötta och stressade själar som sprungit runt för att få till den sista piffen.

Fördelen med händiga karlar med snickarbyxor på jobbet är att man inte ens behöver hänga draperier och gardiner själv :) ... det är nästan så man blir lite bekväm och bortskämd.

Det är gott om bokstäver i alle handa färger och storlekar. Här klipper volontärer bokstäver för restaurangtältets barer.

Våra hole-in-one askkoppar skulle fyllas med grus och ställas ut också. Volontärer fixar jobbet i eftermiddagsolen.

Spänningen är oliiidlig ska rökarna förstå vitsen med hinken???

Premiär!!! :D någon förstod ändamålet med fimp-i-hinken.

I Atsahuset har CC och Jesper koll på tekniken och fixade internet och nätverk för Ticnet biljetter mm.

Mycket har hänt de senaste dagarna i Atsahuset men så sent som måndag kväll kändes det som om vi var väldigt långt ifrån ett färdigställande. Men på något vänster föll den ena pusselbiten efter den andra på plats under tisdagen och... Voila!!!

Välkommen till Biennalbyrån. Biennaltjejerna har flyttat in bakom disken.
Chaterines, Ninas & Bobbos träbokstäver blev en extra färgstark krydda på diskfronten.

En sista detalj kvar att fixa efter att bilderna togs var skyltarna ovanför disken som visar på exakt vilken kassa besökarna ska gå till för rätt ändamål.

 Det var något Jordi, Wåge och Niklas håll på med under tisdagskvällen.

Det var en händelserik dag som sagt och även i tältet har det varit full action, med både utsmyckning och soundcheck inför onsdagens invigning.

Spraykonstnär RolfCarlWerner förbereder sina verk för upphängning i festivaltältet.

Flitiga myror har också Gefle Gourmetservice varit och en liten smygpremiär gjordes när "Kom ta min hands" pausfika serverades i tältet.

Onsdag 11 maj :) är Teater Biennalen 2011s första dag och från kl. 10.00 kan man hämta deltagarmaterial, registreras sig och hämta/byta/köpa biljetter i ATSAhusets Biennalbyrån.

Min första uppgift blir att införskaffa klädnypor till anslagstavlan, något jag inte hann under gårdagen. Sen blir det antagligen några timmar av spring hit och dit för att se till att saker och ting fungerar. Kl.17.00 ska jag vara på Musikhuset och fixa scenografi/utsmyckning inför torsdagens workshop med Wisp: Basecamp poolparty. Målet blir att få Spelsalen på Musikhuset att likna en pool :)... en rolig och intressant utmaning jag ser fram emot :)

Välkomna till Teater Biennalen 2011!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar